چاقی:
اتیولوژی چاقی و عوامل مرتبط با آن، اهمیت چاقی در گروه های مختلف سنی، عوارض مرتبط با چاقی،نقش خواب در چاقی
درمان اضافه وزن و چاقی،نقش هورمون ها در ایجاد/کنترل چاقی
نقش تغذیه در ایجاد/کنترل بیماری های مزمن:
قلبی عروق، فشار خون، چربی خون، دیابت، سندرم متابولیک، مشکلات تنفسی، مشکلات گوارشی، اختلالات کلیوی، کبد، تیروئید، ریه، سرطان ها، اختلالات استخوانی، استئوپروز، استئوپنی، اختلالات شناختی، رفتاری و روانی، آلزایمر، افسردگی، اوتیسم، بیش فعالی، اعتیاد و …
تغذیه دوران های مختلف زندگی:
بارداری، شیردهی، شیرخوارگی، نوزادی، کودکی، نوجوانی، سالمندی
تعیین الگوهای غالب غذایی:
بررسی و تعیین الگوی غالب غذایی در سطح خانوار و گروه های سنی مختلف
بررسی و تعیین الگوی غالب غذایی مرتبط با بیماری های مزمن
سایر حوزه های تحقیقاتی:
راهکارهای افزایش فعالیت بدنی و تغییرات سبک زندگی
نقش تغذیه در شکل گیری و کنترل آلرژی غذایی
شناسایی عوامل تغذیه دخیل در شکل گیری/کنترل التهاب
تغذیه و کنترل بیماری های ژنتیکی،غربالگری و ارزیابی و آنالیز دریافت های غذایی
کم خونی های تغذیه ای،ارزیابی استفاده از مداخلات تغذیه ای در بیماری های مختلف
ارزیابی استفاده از مکمل های تغذیه ای در بیماری ها
برنامه های آموزش تغذیه،تغذیه در اختلالات خوردن
بررسی علل کم وزنی در گروههای پر خطر( کودکان، نوجوانان، سالمندان و زنان حامله)
بررسی وضعیت ریزمغذی ها در گروه های مختلف سنی
طراحی و اجرای برنامه های مداخله ای به منظور پیشگیری
کنترل و درمان بیماری های مزمن مرتبط با تغذیه