پیام تسلیت رئیس دانشکده بهداشت اوز به مناسبت سالروز ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره)

رئیس دانشکده بهداشت اوز طی پیامی ارتحال ملکوتی بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی و قیام خونین ۱۵ خرداد  را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت اوز پیام تسلیت ساسان امانت به این شرح می باشد:

اینجانب ضمن بزرگداشت یاد و خاطره ی شهدای پانزده خرداد، رحلت جانگداز امام خمینی (ره)   را به تمامی معاونین، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده بهداشت اوز تسلیت عرض نموده و از خداوند منان  خواستارم  همه ی ما را از رهروان راستین رهبر کبیر انقلاب اسلامی قرار بدهد.

ساسان امانت

رئیس دانشکده بهداشت اوز