پیام تبریک دکتر عبدالرسول رحمانی مسئول گروه مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار به مناسبت روز جهانی بهداشت حرفه ای

۲۸  آوریل ۲۰۲۱ مصادف با ۸ اردیبهشت سال ۱۴۰۰ بنام “روز جهانی بهداشت حرفه ای” نامگذاری شده است. روز جهانی ایمنی و بهداشت در محیط کار سال ۲۰۲۱ بر روی استراتژی‌های توانمندسازی سیستم‌های ملی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای، جهت ایجاد تاب‌آوری برای مقابله با بحران‌های امروز و فردا با بهره‌گیری از آموخته‌ها و تجارب دنیای کار، متمرکز خواهد بود. این روزها همراهی و همدلی مردم، مسئولین، کارکنان پرتلاش و زحمتکش کادر درمان و همکاران عزیز ایمنی و بهداشت در مشاغل مختلف نوید این را می دهد که ما با افزایش تاب آوری به زودی کرونا را شکست می دهیم..

این روز را به کلیه اساتید، دانشجویان و متولیان ایمنی و بهداشت در تمامی مشاغل  تبریک و تهنیت عرض می نمائیم. حمایت شما عزیزان از قشر زحمت کش و آسیب پذیر کارگری در جامعه ی ایرانی بسیار ارزشمند و مفید است و مطمئنا زبان را یارای قدردانی از شما نیست. ان شاءالله در پناه خداوند بلندمرتبه و تلاش و کوشش بیشتر در رسیدن به اهداف ، موفق و موید باشید.

روزتان مبارک