نشست صمیمی به مناسبت ماه پر فیض و برکت ماه رمضان در نمازخانه دانشکده بهداشت اوز

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت اوز در روز شنبه بیستم فروردین ماه ۱۴۰۱ ، نشستی صمیمی با حضور حجت الاسلام والمسلمین احمد عدالتی مسئول فرهنگسرای دفتر نهاد رهبری (دامه برکاته)، ریاست و جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان  در نمازخانه دانشکده برگزار گردید.

در این نشست حاج آقا عدالتی ضمن تبریک ماه مبارک رمضان بیان نمودند این ماه، ماه مغفرت و آمرزش الهی و متفاوت از سایر  ماه‌ها است. البته همه ماه های خدا یکی است ، ولی خداوند این ماه را از ارزش بیشتری برخوردار نموده و فیوضات بیشترش را بر بندگانش نازل می‌فرماید پس در بهره جستن از این ماه کوشا باشیم. وی در ادامه به کرسی های تلاوت قرآن که هرروز در نمازخانه برگزار می گردد اشاره و از همگان جهت حضور در این کرسی ها  دعوت بعمل آوردند .این نشست با صلواتی بر محمد(ص) و آل محمد به پایان رسید.