فراخوان جذب همتایار سلامت روان در مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان

اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی لارستان با هدف فعال سازی رفتاری دانشجویان، تقویت روحیه مددرسانی و تعاون، ترویج سالم زیستی، افزایش احساس مسولیت جمعی، افزایش مهارتهای فردی و اجتماعی، پیشگیری از شیوع آسیب های روانی- اجتماعی و کمک به ارتقای بهداشت روانی دانشجویان، عضو فعال همتایار می پذیرد.
اداره  مشاوره و سلامت روان دانشجویان بمنظور زمینه سازی و ارتقای انگیزه ، روحیه مشارکت دانشگاهیان و توسعه فعالیت های اجتماعی، مهارت ارتباطی و گروهی ایشان و بمنظور کمک به کاهش بروز و شیوع آسیب های روانی و اجتماعی، ترویج خدمات نیمه حرفه ای راهنمایی و مشاوره به دانشجویان، همتایار سلامت روان جذب می کند.

همتایاران پس از گذراندن دوره های آموزشی زیر نظر اداره و  با افزایش مهارت های ارتباطی، همدلی  و مشارکت جویی می توانند بر اساس توانمندی و علایق خود، در حوزه های مختلف بهداشت روان فعالیت کرده و در ارتقای سطح کیفیت زندگی خود و افراد جامعه تاثیر گذار باشند.
علاقمندان تا ۲۰دیماه ۹۹ فرصت دارند جهت  ثبت نام  در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ۸:۳۰ تا ۱۴ با شماره تلفن ۵۲۲۵۵۰۳۷-۰۷۱ تماس حاصل فرمایند یا  مشخصات خودرا از طرق برنامه واتساپ به شماره تلفن ۰۹۱۷۶۵۰۹۱۳۴ ارسال نمایند.

پوستر فراخوان