شرکت در جلسه اعتبارات عمرانی با حضور فرماندار شهرستان اوز و ریاست دانشکده بهداشت اوز در سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان فارس

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت اوز در تاریخ ۱۴۰۰/۰۶/۱۶ جلسه ای با هدف پیگیری تخصیص اعتبارات عمرانی دانشکده بهداشت در محل سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان فارس برگزار گردید .این جلسه با حضور استاد ساسان امانت رییس دانشکده، مهندس علیپور فرماندار شهرستان اوز، مهندس خادم پور،نماینده هیات امنا دانشکده بهداشت ، الهه چراغی ، معاونت بودجه و جمعی از کارکنان ان سازمان برگزار گردید.در این جلسه حضار در خصوص تخصیص اعتبارات مصوب دانشکده و همچنین تامین اعتبار لازم جهت تکمیل و تقویت انشعابات به بحث تبادل نظر پرداختند.