دوره آموزشی فتوشاپ با گرایش طراحی پوستر برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت اوز، به همت  امور فرهنگی دانشکده بهداشت اوز، دوره ۱۴ ساعته فتوشاپ با گرایش طراحی پوستر برگزار می گردد. این دوره در طی ۷ جلسه یک شنبه و چهارشنبه هر هفته از تاریخ ۱۹ اردیبهشت لغایت ۹ خرداد ۱۴۰۰ جهت آموزش و یادگیری سریع برنامه پرکاربرد فتوشاپ ویژه تمامی دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان برگزار شده و برای شرکت کنندگان در تمامی جلسات دوره گواهی الکترونیک معتبر صادر می شود.

اهداف دوره:
آموزش مقدماتی فتوشاپ
آموزش صفر تا ۱۰۰ طراحی پوستر

ساعت برگزاری: ساعت ۱۲ الی ۱۴

محل برگزاری: در بستر برنامه Adobe connect به آدرس vs.larums.ac.ir/ewaz

علاقه مندان می بایست جهت ثبت نام در دوره نام، نام خانوادگی، رشته تحصیلی، محل خدمت/ تحصیل، سال ورود، کد ملی و ایمیل خود را نهایت تا ساعت ۲۱ روز شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰  به شماره واتساپ ۰۹۹۲۸۷۱۶۹۸۲ (آیت اللهی) ارسال نمایند. هزینه کل جلسات دوره ۲۰ هزار تومان می باشد.