حضور سرپرست دانشکده بهداشت اوز در جلسه هیات رییسه با حضور معاون بهداشتی وزیر بهداشت

در تاریخ  ۲۵ دی ماه  ۹۹ جلسه هیات ریسه در  سالن جلسه درمانگاه فوقق تخصصی هاشمی نژاد با حضور دکتر علی اکبر حقدوست، معاون آموزشی وزارت بهداشت کشور برگزار گردید .

دراین جلسه ساسان امانت سرپرست ،حاج محمد محمودی رییس هیات امنا دانشکده بهداشت اوز و دکتر حیدر محمدی معاون پشتیبانی و رفاهی از دانشکده بهداشت اوز حضور داشتند.

ساسان امانت سرپرست دانشکده بهداشت اوز ضمن تشریح تاریخچه دانشکده  و مشارکت بی نظیر خیریین،به ارائه گزارشی از وضعیت فعلی آموزشی – رفاهی و طرح توسعه ای دانشکده پرداخته و انتظارات خیرین و مردم  شهرستان اوز در راستای تبدیل وضعیت  موافقت  اصولی به قطعی دانشکده بهداشت و همچنین تاسیس دانشکده  تغذیه و صنایع غذایی را  از دکتر حقدوست خواستار شدند.