تبریک ریاست دانشکده بهداشت اوز به مناسبت عید سعید فطر و روز استاد

به گزارش روابط عمومی متن پیام ریاست دانشکده بهداشت اوز ساسان امانت به مناسبت عید سعید فطر و روز استاد بدین شرح است

بسم الله الرحمن الرحیم

عید سعید فطر، تجلی یک ماه بندگی و اطاعت پروردگار متعال، عید توفیق بر طاعات و عبادت، عید توبه و تهذیب نفس است. اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات همگان در ماه مبارک رمضان، فرا رسیدن عید سعید فطر  را به تمامی اساتید،پرسنل و دانشجویان تبریک و تهنیت عرض نموده و موفقیت و عزت همگان را از درگاه حضرت حق مسئلت می‌نمایم همچنین ضمن بزرگداشت سالروز شهادت استاد مطهری ،روز معلم واستاد را به محضرشما اساتید فرهیخته دانشکده تبریک عرض نموده و توفیق روز افزونتان را از ایزد منان مسئلت دارم.