برگزاری مسابقه ایده های فناورانه در حیطه بهداشت و تغذیه در دانشکده بهداشت اوز

به گزارش روابط عموی دانشکده بهداشت اوز حوزه پژوهش دانشکده بهداشت اوز در راستای زمینه سازی برای توسعه و ترویج ایده پروری “مسابقه ایده های فناورانه”  برگزار میکند.

سرپرست معاونت پژوهشی دانشکده بهداشت اوز با بیان اینکه این مسابقه ویژه دانشجویان دانشکده بهداشت اوز برگزار می شود افزود : شرکت کنندگان می توانند فرم مربوط به ایده ی خود، تا تاریخ ۲۰ اسفندماه  ۹۹ به آدرس research.evazscl@gmail.com ارسال نمایند.

دکتر منگلی زاده یادآور شد: از بین ایده های ارسالی، یک ایده از هر رشته براساس امتیازات داوران به عنوان ایده برتر انتخاب شده و شرکت کننده باید در تاریخ قید شده در پوستر شرح ایده ها را انجام دهد.

گفتنی است شرکت کنندگان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با دفتر معاونت پژوهشی یا دفتر کمیته تحقیقات دانشجویی  با شماره ۵۲۵۱۹۲۷۶ داخلی ۱۰۶ و ۱۱۲ تماس حاصل نمایند.

فرم مسابقه ایده های فناوری در حیطه بهداشت تغذیه