برگزاری اولین وبینار دانشکده بهداشت اوز در خصوص ” باید و نبایدهای بهداشت و تغذیه در مقابله با کرونا ویروس”

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت اوزدر تاریخ ۱۹ بهمن ماه ۱۳۹۹ اولین وبینار در خصوص ” باید و نبایدهای بهداشت و تغذیه در مقابله با کرونا ویروس”  در دانشکده بهداشت اوز برگزار گردید.

دکتر نظام الدین منگلی زاده سرپرست معاونت پژوهشی دانشکده بهداشت اوز هدف از برگزاری این وبینار را   رسالت علمی و مسئولیت اجتماعی خود بیان نمود.

همچنین بیان داشتند این وبینار تخصصی که در زمینه ” باید و نبایدهای بهداشت و تغذیه در مقابله با کرونا ویروس”  بوده است که با شرکت کارکنان، دانشجویان و عموم مردم  بصورت مجازی و کاملا رایگان برگزار شده است.

ساسان امانت رییس دانشکده بهداشت اوز از تمامی دست اندر کاران در جهت برگزاری این وبینار تشکر بعمل آورد.