اولین نمونه گیری از آب آبشیرین کن شهرستان اوز از نظر پارامترهای فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت اوز، برای اولین بار نمونه گیری از آب آبشیرین کن شهرستان اوز از نظر پارامترهای فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی

در آزمایشگاه های میکروبیولوژی و شیمی دانشکده بهداشت اوز مورد برسی قرار گرفت.

به گفته ی دکتر نظام الدین منگلی زاده  معاونت پژوهشی آزمایشگاه های دانشکده بهداشت اوز، انجام این آزمایشات میتواند گامی مهم در خدمات رسانی و مسئولیت اجتماعی دانشکده بهداشت و گروه مهندسی بهداشت محیط باشد.

دکتر منگلی زاده افزود : برای بهبود انجام کلیه آزمایشات مربوط به آب، فاضلاب و هوا در حال تجهیز آزمایشگاه و پیگیر خرید دستگاه اسپکتروفتومتری         Dr-6000 می باشد.