انتخابات اعضای شورای مرکزی کمیته دانشجویی توسعه آموزش در اسفند ماه برگزار می گردد.

پیرو برگزاری فراخوان کمیته دانشجویی توسعه آموزش جهت ثبت نام متقاضیان حضور در شورای مرکزی، پس از بررسی رزومه افرادی که در این فراخوان ثبت نام نمودند، دانشجویان محترم زیر به عنوان کاندیدای انتخابات شورای مرکزی در دانشکده بهداشت اعلام می گردند:

• فائزه اکبرپور
  • عارفه بشارت نژاد
  • مریم پروا
  • زینب پورسعید
  • بهاره جانمحمدی
  • پوریا رحمتی پور
  • زهرا کرمی
  • محمد جواد مدرسی

لذا از کلیه دانشجویان دانشکده بهداشت درخواست می گردد در این انتخابات که در بستر سامانه آزمونها در تاریخ ۱ اسفند ماه ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ الی ۱۳ برگزار می گردد، شرکت نمایند. لازم به ذکر است هر نفر امکان انتخاب ۴ نفر از کاندیداهای مشخص شده را دارد.